Durf jij all-in te gaan?

Hoewel ik dit werk inmiddels al verschillende jaren doe met mijn team; ik blijf vinden dat ik het allerleukste werk heb dat er bestaat. Zo leuk dat het niet als werken voelt. Maar wat doen we nu precies? Zorgen dat IT werkt voor jou! Dankzij onze brede kijk op het IT-landschap, ervaring en passie voor automatisering weet jij zeker: jouw infrastructuur is bij ons in goede handen. Daar zorg ik voor, samen met mijn bevlogen team. En dat doen wij vanuit ons hoofdkwartier in Zaltbommel.

Niets is vervelender dan een werkplek die niet werkt

Dankzij slimme IT-oplossingen kun jij van je werkplek op aan! Dankzij onze tooling zorgen wij voor geautomatiseerd onderhoud en beveiliging en daarmee voorkom je vervelende storingen. En als jij geen omkijken hebt naar je IT-beheer, dan kun jij doen waar jij goed in bent en wat voor jou het allerleukste is. Dan begint jouw dag net als die van ons: met een lach!

Door onze ervaring weten we ondertussen precies wat goed werkt voor bedrijven, zoals die van jou:

Een all-in werkplek, dat bespaart lekker

Zowel in tijd als geld. Verleden tijd zijn die losse uren facturen! Een vast all-in maandbedrag met direct contact - zonder dat je daarvoor eerst een ellenlang keuzemenu moet doorlopen - is wat je ervoor terugkrijgt als je BoVli inhuurt.

Jouw werkplek all-in voor slechts 29 euro per maand!

Je komt voor dit abonnement in aanmerking als je bij ons afneemt:

  • PC Managed
  • Connect BoVli
  • Anti-virus
  • Monitoring
  • Patch beheer

Verzorgen wij al een deel van het beheer met BoVli PC Managed of Premium dan kun je upgraden naar all-in.

Dat zijn een hoop afkortingen en wellicht ‘technische praat’. Maar het komt er op neer dat we eigenlijk alles wegnemen wat komt kijken bij de beveiliging en onderhoud van je IT-omgeving. Voor een vast bedrag van 29 euro per maand zorgen wij ervoor dat jouw werkplek werkt en kun je bouwen op onze kennis en kunde op het gebied werkplekbeheer.

“Klinkt goed, Ernst, maar waar zit het addertje onder het gras?”

Nergens. Echt niet. Beloofd. Natuurlijk geldt onze all-in service wel volgens het fair use principe. Waarmee ik bedoel dat alles wat gisteren werkte en vandaag niet meer, ik dat voor je op los binnen het abonnement. Een nieuw probleem? Dan leg ik je vooraf een kostenindicatie voor, zodat je achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wel zo helder!

Nog even alle voordelen op een rij:

  • Wij zorgen dat jouw werkplek werkt!
  • Voor een vast bedrag per maand
  • Met werkplekbeheer support

De spelregels, al klinkt dat veel te zwaar

  • Toelatingscheck vooraf, aan de hand van een persoonlijk gesprek kunnen wij bepalen of je in aanmerking komt voor ons all-in abonnement;
  • BoVli all-in geldt voor:
    • De werkplek zelf
    • Daarmee dus niet voor printers en andere apparatuur
    • Ondersteuning op software van derden valt daar niet onder
    • Maar bovenstaande laten we als het binnen fair use valt wel in je abonnement vallen
  • De 365 omgeving moet worden voorzien van een door ons geleverde back-up
  • Het abonnement is maandelijks opzegbaar
  • De prijs is exclusief 21% BTW

Van de hoed en de rand

Ik geloof in een persoonlijke aanpak. Daarmee kan ik jou het beste van dienst zijn. Share it! Door met ons te delen wat er speelt binnen je bedrijf geef je ons de kans om zaken die een probleem kunnen vormen, voortijdig te signaleren en jou daarop te attenderen. Als kennispartner geven we je graag direct inzicht in mogelijke oplossingen en de bijbehorende investering. Wij doen er alles aan zodat jij kunt blijven werken, elke dag opnieuw.

Ga met ons all-in!

Legio argumenten kan ik je nog geven om je te overtuigen dat je zonder risico all-in kunt gaan. Maar veel beter is dat je het zelf gaat ervaren! En met onze maandelijks opzegbare dienst is er geen reden om het niet te proberen.

Neem je contact met mij op? Dan kijk ik of de all-in aanpak ook voor jou werkt!

Blogs

Hier vind je informatie en geven we je tips over zaken die wij belangrijk vinden

besparen
Durf jij all-in te gaan?

Hoewel ik dit werk inmiddels al verschillende jaren doe met mijn team; ik blijf vinden dat ik het allerleukste werk heb dat er bestaat. Zo leuk dat het niet als werken voelt. Maar...

Meer
besparen
Besparen, dat wil jij toch ook?

We werken steeds meer digitaal waardoor de tijd dat letterlijk alles werd geprint voorbij is, maar de kosten van langlopende printcontracten...

Meer
patchen
Onderhoud en patchmanagement

Patchen is belangrijk om fouten of zwakke plekken in een programma te verbeteren of een update te installeren. Lees hier over hoe je dat het beste bijhoudt.

Meer