Support Bovli

Support

Telefonie

Flexibeler, voordeliger, meer gebruiksgemak en een betere bereikbaarheid: met de vele voordelen is VoIP (bellen via internet) dé telefonie-oplossing voor het MKB. BoVli Solutions is je graag van dienst met kwalitatief hoogwaardige VoIP-installaties.

Afspraak maken

Complete realisatie

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol: bellen via internet. Goede VoIP-telefonie begint dus met een goede internetverbinding. BoVli adviseert je hierin graag. Samen bekijken we of het nodig is om in je pand een nieuwe internetverbinding te leggen, of dat telefonie via de bestaande verbinding mogelijk is. Maar bij advies alleen blijft het niet. Wij nemen ook de complete realisatie graag op ons: van het aanleggen van de verbinding tot de levering van de toestellen, het volledig gebruiksklaar maken van het systeem, het realiseren van vast/mobiel-integratie en uiteraard een goede nazorg.

Met een flinke dosis ervaring in de klassieke telecom, kennen we de telecom-branche als geen ander. Onze ervaring combineren we met een up-to-date kennis van de meest recente mogelijkheden. Wij bieden zowel VoIP-diensten onder eigen label als VoIP van KPN ÉÉN. Elke oplossing heeft zijn eigen mogelijkheden en voordelen. In overleg bekijken we welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

Jefrrey aan de telefoon.
Waarom VoIP

Waarom VoIP van BoVli Solutions?

  • Kwalitatief hoogwaardige VoIP-telefonie: goede bereikbaarheid

  • Forse kostenbesparing en lage investering

  • Altijd bereikbaar zijn en uitbellen via je vaste zakelijke nummer met vast/mobiel-integratie

  • Schaalbare en flexibele oplossing

  • Prettiger werken: betere bereikbaarheid, maar ook een betere scheiding tussen werk en privé

Waarom VoIP

Maatwerk

BoVli gelooft in maatwerk. Daarvoor is het belangrijk dat we je situatie grondig doorlichten: hoe wil je dat een telefoontje door de organisatie gaat, welke opties moeten er zijn en hoe richten we je VoIP-telefooncentrale optimaal in? Wat het resultaat van deze vragen ook is, je kunt altijd rekenen op een telefoonverbinding van hoge kwaliteit. Behalve voor het inrichten en beheren van VoIP-installaties, kun je bij BoVli ook terecht voor ondersteuning op het gebied van klassieke telefooncentrales van onder andere Panasonic en Aastra/Mitel.

Ernst bezig met aansluiting.

Je telefonie geregeld zonder zorgen

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem contact met ons op!

Afspraak maken